VIDEO: The Rolling Stones novinkou reflektují koronavirové časy

Vydáno: 23.04.2020 13:55 - Dominik Tománek

Rockoví veteráni The Rolling Stones po osmi letech vydali nový autorský song s příhodným názvem "Living in a Ghost Town".
Písničku napsal Mick Jagger společně s kytaristou Keithem Richardsem asi před rokem. Původně ji plánovali dát na nové album, ale situace ve světě je přinutila plán změnit. U rozpracovaného songu tedy jen částečně pozměnili text, aby lépe reflektoval dobu a dodělali finální mix. "Keith a já jsme měli nápad, že bychom to měli vydat. Něco z toho by ale jednoduše nefungovalo anebo by to bylo moc temné, tak jsem to trochu přepsal. Popravdě to ani nebylo tolik potřeba, takže to je prakticky stejné jako původně." Song dokazuje, že i když vaší kapele táhne na 60, stále máte co nabídnout!

Poslední dobou se Rolling Stones zaměřovali spíše na tourování po světě, a tak na nový materiál nezbývá příliš času. Kvůli coronaviru mají ale smůlu, a tak snad můžeme doufat, že se brzy dočkáme nového alba. Ostatně Richards pronesl: "Očividně teď nemůžeme dělat nic jiného než prostě psát nové songy, ne?"


The Rolling Stones - Living In A Ghost Town (Official Video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení