Randy Blythe: Pokud se pandemie zvrtne, jsem připravenej žít v lese

Vydáno: 23.04.2020 14:50 - Dominik Tománek

Zpěvák Lamb Of God prozradil, že je v případě nouze připraven žít jinak. Ptáte se, jak? No přece v lese!
Randy je ostatně známý tím, že navštěvuje různé kurzy přežití. V rámci jednoho takového žil devět dní pouze se lžící vydloubanou ze dřeva. Není tedy třeba dodávat, že je připravený sbalit se a ve stylu filmu Útěk do divočiny začít žít v přírodě. "Když se to zesere, jsem v pohodě. Prostě bych vzal kramle do lesa a žil tam. Já a zbraně. Pro mě to není problém, jsem připravenej. To jsem už dlouho," prohlásil Randy.



Frontman okomentoval i aktuální situaci. Podle něj nás dohnal způsob, jakým žijeme, a jak fungují ekonomiky po celém světě. Pro Illinois Entertainer se vyjádřil následovně: "Zatím to není tak špatný, ale prostě se ukazují trhliny v systému. Náš absurdní a materialistický přístup k životu začíná být víc a víc viditelný." Zároveň dodal, že představovat si budoucnost jako krvavou a násilnou apokalypsu z Mad Maxe je špatně. Snaží se prý zůstat pozitivní.

V této době plné špatných zpráv není optimismu nikdy dost, a proto je důležité zmínit, že letos vyjde nové album Lamb Of God. Jen trochu později - původní květnový termín byl přesunut na 19. června.



Lamb of God - New Colossal Hate (Official Lyric Video)


 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení