Gerard Way se podělil o nevydaný materiál i fotku od doktora

Vydáno: 13.04.2020 12:10 - Dominik Tománek

Je tomu už přes rok, co Gerard Way společně s kytaristou Rayem Torem vydali soundtrack k seriálové adaptaci Geradova komiksu Umbrella Academy. Zpěvák z My Chemical Romance teď posílá do světa novou muziku, resp. drobné ukázky.
Na svém Soundcloudu Gerard odhalil kousky "Phoning It In", "Crate Amp", "Success!" a "Welcome to the Hotel". Až na první jmenovanou se jedná spíše o takové útržky z rozdělaného materiálu než o plnohodnotné songy, ale i tak to zní zatraceně dobře! Ostatně jejich stav zpěvák okomentoval slovy: "Mám toho ještě hodně, tohle jsou střípky toho, co jsme s producentem Dougem během těch let nahráli. Některé věci jako 'Phoning It In' jsem chtěl vydat jako singl a možná to i udělám, až je pořádně dokončím. Je super pocit to s vámi sdílet. Kdo ví, jestli byste jinak tyhle věci vůbec slyšeli."



Na Instagramu se společně s odkazem na písničky objevilo i foto z kontroly hlasivek na ORL, kterou Gerard nedávno absolvoval. "Je to trochu červený, ale vypadá to v pohodě." No, vypadá to všelijak...












DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení