VIDEO: Bury Tomorrow křičí: „Neskrývejme, kdo jsme!“

Vydáno: 06.04.2020 08:00 - Kamila Ungerová

Vydání svého šestého studiového alba Cannibal sice Bury Tomorrow z dubna přesunuli na červenec, ale pochopitelné zklamání nahrazují svým stoupencům alespoň další hudební ochutnávkou.
Covid-19 úřaduje na všech frontách a nevyhnul se ani Bury Tomorrow, kteří se rozhodli přesunout release alba Cannibal z 3. dubna na 3. července. Malou náplastí může být nová a v pořadí již čtvrtá ochutnávka nesoucí název "Better Below".

Frontman Daniel Winter-Bates jí textově navazuje na své mimokapelní aktivity. Pořáda totiž workshopy a přednášky o duševním zdraví a současně se zasazuje o lepší fungování University Hospital Southampton, kde působí na pozici Service Improvement Manager. Ne, nepřepsali jsme se. K tomuto povolání se hrdě hlásí na svém instagramovém i twitterovém účtu.


Zpátky ale k ryzímu metalcoru a podstatě novinky "Better Below". "Pojednává o tom, že skrývání našich symptomů často vede k jejich zhoršení. Lidem se ukazujeme ve světle, v jakém chceme, aby nás viděla. Osobně mám konečně dojem, že se dostávám do stádia, kdy druhým ukazuji své skutečné já, čehož jsem většinu života nebyl schopný," vysvětluje Dani.  

A pokračuje: "Chtěl jsem podle svých slov žít. Diskusemi s lidmi se snažím téma duševního onemocnění normalizovat, jak bych tedy mohl psát desku a nehovořit na ní o duševním zdraví? Normalizování témata duševního zdraví zachraňuje život. Přál bych si, aby lidé viděli světlo i ve tmě a pochopili, že v diskusi mohou nalézt útěchu."


Bury Tomorrow - Better Below (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení