Producent Ozzyho Osbourna je pozitivní na COVID19

Vydáno: 29.03.2020 11:10 - Dominik Šidlo

Andrew Watt, člověk, jenž produkoval nové Ozzyho album Ordinary Man, potvrdil, že byl pozitivně otestován na koronavirus.
Watt se tak řadí do stále rostoucí skupiny nakažených hudebníků, mezi nimiž jsou například Till Lindemann z Rammstein či členové Testament, Bon Jovi, Radihead, Crown The Empire nebo Ocean Grove.

"Cítil jsem se jako sraženej autobusem. Nemohl jsem vylézt z postele a dostal jsem horečku. Doktor mi řekl, že mám normální chřipku, ale jakmile nastoupil suchej kašel, přestal jsem tomu věřit. A taky že jsem měl pravdu, mám koronavirus," vyjádřil se Andrew.

Doufejme, že sám mistr je od viru čistej. Chytit ho je to poslední, co by po zjištění Parkinsona potřeboval. A Wattovi samozřejmě přejeme uzdravení, vždyť prý měli s Osbournem znovu nahrávat!

Ozzymu Osbournovi se na šesti stránkách věnujeme ve zbrusu novém, dubnovém Fakkerovi. Najdete tu i tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete od 1. dubna v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) anebo už teď přes náš e-shop.


Ozzy cover story 2020

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení