Machine Head kvůli koronaviru odkládají tour včetně koncertu v Česku

Vydáno: 12.03.2020 11:50 - Petr Adámek

V souvislosti s epidemií koronaviru odkládají Machine Head evropské turné k 25. výročí alba Burn My Eyes. 9. května měla kapela zahrát v pražském Foru Karlín.
"Denně sledujeme situaci, jsme v kontaktu se všemi promotéry a místními úřady ohledně stavu kolem tour. Před týdnem jsme museli zrušit šest koncertů kvůli zákazu veřejného shromáždění nad 1 000 lidí (nebo v některých případech 100 lidí). K dnešnímu dni máme celkem čtrnáct zrušených show. Před hodinou byly další zrušeny další tři. (...)  S hlubokou lítostí a smutkem jsme nuceni vydat prohlášení. Turné k 25. výročí Burn My Eyes je odloženo a koncerty se přesouvají. Doufejme, že na podzim, možná na později," vyjádřili se Machine head ve středu 11. března na svém Facebooku.




Evropské turné Machine Head mělo odstartovat 19. dubna ve španělské Zaragoze a skončit 6. června v Birminghamu. Na oficiálním facebookovém eventu pražského koncertu plánovaného na 9. května se k situaci vyjádřil pořadatel Octopus promotion: "Evropské turné Machine Head se v reakci na stávající situaci posouvá. Jakmile od managementu kapely obdržíme náhradní termín pražského koncertu, neprodleně ho tu zveřejníme. Spolu s ním i veškeré informace ke vstupenkám, které zůstavají v platnosti i na plánovaný nový termín."


Machine Head - Davidian [OFFICIAL VIDEO]
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení