VIDEO: Cocotte Minute udělali z Karkulky vražedkyni

Vydáno: 11.03.2020 15:25 - Dominik Tománek

Cocotte Minute opakovaně vyvracejí tvrzení, že nu-metal je dávno mrtvý žánr. Klipu se dočkal song Vlčí hrad z aktuálního EP Veď mě.
Temná vize pohádkové Karkulky od bratří Grimmů byla natočena v hlubinách dobříšských lesů. Horrorový podtón celého klipu nechává vzpomenout na filmové "revenge" klasiky jako Plivu na váš hrob nebo Kill Bill. Nevinná Karkulka si to totiž nenechá líbit a vezme osud (nůž) do svých rukou. Vizuálu, který by klidně vydal na nějakou krátkometrážní horrorovou řezničinu, se ujal režisér Jakub "Mahdies" Mahdal. Kromě pomyslné režisérské židličky ale stál i za kamerou.


Cocotti jsou kromě osobitého stylu známí i oddanou fanouškovskou základnou. Leckdo si pod tím pojmem představí urvaná rodidla třináctiletých slečen na koncertě boybandu. To ovšem není případ téhle bandy. Jeden jejich fanoušek totiž věnoval kapela finanční dar. Na tom by nebylo zas tak nic divného, ovšem způsob, kterým byl předán, vykouzlí úsměv na tváři. No řekněte sami, kolikrát za život se vám poštěstí dostat igelitku plnou stokorun?

A mimochodem, na konci března vyráží Cocotte Minute na oslavné tour k patnáctému výročí vydání prvotiny "Czeko".

Cocotte Minute - Vlčí Hrad (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení