Skončila hudební televize Rebel 2 Slušnej kanál. Spolu s ní i Fakker Show

Vydáno: 20.04.2020 22:00 - Petr Adámek

Hudební televize Rebel 2 Slušnej kanál zaměřující se na rockovou a metalovou hudbu, přestala 6. dubna vysílat. Tím končí i pořad Fakker Show, který na stanici běžel od března 2018.
O situaci informovala Nikola Pařízková, výkonná ředitelka televizní skupiny Pohoda, pod níž Rebel 2 spadal. "Aktuální krizový stav, jenž notně oslabil, ne-li přímo vyřadil z provozu naše technické a personální zázemí televize Rebel 2 Slušnej kanál, a jehož obnovení by znamenalo nemalé finanční náklady spolu ve spojení s neadekvátními odměnami za užití předmětů ochrany, které jsme byli nuceni odvádět kolektivnímu správci Intergram a které zásadním způsobem ohrožují provoz a finanční soběstačnost našich hudebních televizí, zapříčinili vypnutí programu naší televize Rebel 2 Slušnej kanál," stojí v oficiálním prohlášení.


Hudební televize končí po sedmi letech. Stanice dostala televizní licenci v lednu 2013, kanál začínal pod názvem Fajn Rock TV a v roce 2015 se přejmenoval na Slušnej kanál. Od roku 2017 vysílal pod názvem TV Rebel 2 Slušnej kanál. V současnosti je nadále v provozu hudební stanice TV Rebel.

Ukončení vysílání znamená i konec pořadu Fakker Show. Pořad z autorské dílny časopisu Fakker se vysílal přes dva roky a celkově dosáhnul 88 dílů. Za tu dobu dostala v pořadu prostor necelá stovka českých a slovenských kapel a další čtyři stovky zahraničních interpretů. První rok vznikal pořad v Plzni u bývalého spolupracovníka Fakkera Davida Havleny, později přímo ve studiu TV Rebel 2 Slušnej kanál v Ostravě. Všech osmaosmdesát dílů moderoval šéfredaktor časopisu Petr "Ape" Adámek.


Fakker Show

Fakker Show

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení