Bring Me the Horizon se oblékli jako Spice Girls. Bude tak vypadat i jejich nová deska?

Vydáno: 24.02.2020 15:20 - Papája Pečenková

Oli Sykes a spol. se na letošních Brit Awards rozhodli vzdát hold popové devadesátkové pětici Spice Girls. Kdo byl za "Baby Spice" Emmu a kdo za "Ginger Spice" Geri? Kapela se dokonce rozpovídala i o nové tvorbě. Co můžeme čekat?
BMTH je všude plno a ani by to snad nebyli oni, kdyby se nesnažili upoutat pozornost. Ex-deathcorová, ex-metalcorová, ex-... pětice nás utvrdila v tom, že jejich proměna v pop-dance nemusí být úplně u konce, když se ukázali v oblečkách připomínajících Scary, Posh, Baby, Sporty a Ginger Spice, které měly Spice Girls na sobě během ikonického vystoupení na BRIT AWARDS v roce 1997. Společné fotografii neodolala ani Mel C.

Spice Girls


A jak je to s novou tvorbou? Sykes i Fish odpovídají spíše (možná raději?) neurčitě. Prvním singlem bude skladba Ludens, která spatřila světlo světa už loni. Jisté také je, že se nebude jednat o dlouhohrající desku. "Dlouhorající nahrávku neplánujeme. Možná už nikdy. Chceme toho prostě vydat raději víc. Když se nad tím zamyslíš, tak nad 'amo' jsme strávili celej zkurvenej rok, a stejně nebudeme hrát naživo všechny skladby."


Posledních pár týdnů strávila kapela na soustředění v Amsterdamu a do práce se chtějí pustit co nejdřív. Stejně tak nechtějí otálet s následným releasem. A jak bude nová tvorba znít? To se prý mění doslova každým dnem. "Koncept a naše nápady jsou zkrátky díky nějakým vesmírným silám jiný každej den. Můžete opět očekávat neočekávané."

Who will fix them now? Dive in when they're drown? No, Oline, jsme teda zvědaví na výsledek.

 

Bring Me The Horizon tease new music: "It's evolving everyday"
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení