VIDEO: Parkway Drive rozezpívali Wacken. Jejich sílu dokumentuje další live videoklip

Vydáno: 18.02.2020 16:20 - Kamila Ungerová

Australští Parkway Drive dál stoupají vzhůru. Vloni si podmanili kultovní německý festival Wacken, kterého se zúčastnilo zhruba osmdesát pět tisíc lidí.
Monstrózní metalovou masu dokázali svými podmanivý riffy naplno rozezpívat. Skladatelskou sílu proto zdokumentovali všemi dostupnými prostředky. Nejprve v lednu vydali dokumentární film Viva The Underdogs, který zachycuje více než deset uplynulých let jejich kariéry, a v březnu k němu pod stejným názvem připojí soundtrack, jež je současně live albem.

Bude čítat čtrnáct skladeb, které Parkway Drive vloni v létě natočili na festivalu Wacken a hned tři jsou nazpívány v němčině. Konkrétně se jedná o kusy "Würgegriff" ("Vice Grip"), "Die Leere" ("The Void") a "Schattenboxen" ("Shadow Boxing").

Parta zpěváka Winstona McCalla čekání na vydání soundtracku Vive The Underdogs zkracuje dalším videoklipem. Po "The Void" (Live At Wacken) vydává jeden ze svých největších hitů "Wild Eyes" z desky Atlas.

Nastražte uši a pokochejte se více než osmdesátitisícovým sborem, který si zpívá stěžejní riff "Wild Eyes". 

Parkway Drive se v dubnu opět vracejí do Evropy. Českou Republiku po loňském dvojáku sice minou, ale představí se v Lipsku, Hamburku, Frankfurtu nad Mohanem, Vídni či Budapešti.

 

Parkway Drive - Wild Eyes (Live At Wacken)

 




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení