FAKKER BLOG (Crippled Fingers): Doma je doma

Vydáno: 19.02.2020 16:55 - Redakce

Domácí Anthems, Depression Island a Crippled Fingers mají v rámci SkullCrusher Tour namířeno do šesti českých měst rozesít trochu těch kórů. Než se tak stane, nechali jsme je, aby se podělili o své koncertní zážitky. Pokračují Crippled Fingers...
Tato historka je spíš úsměvná než nějak šílená. Týká se vystoupení v jednom z našich domácích klubů. Litoměřická Baronka je legendární, proto vždy, když tam hrajeme, tak je to naprostá pecka. Ať už třeba otevíráme akci pro zahraniční interprety nebo hostujeme místním kapelám, vždy je plno a dobrá, kamarádská nálada. Vyjímkou nebyla ani zastávka, která byla první akcí v tomto klubu pro našeho zpěváka Aleše. V Litoměřicích se narodil, takže jsme čekali zase něco spešl. Desítky známých i neznámých tváří a na všech bylo vidět, že si to užívaj. Pod pódiem se pařilo stejně tak jako na pódiu. Stagedive, circle pit, veslování... you name it. Nejvtipnější byla naše konverzace po skončení. Kytarista Judas: "Tyve ten chlápek s našim trikem, co stál pode mnou, pařil celou dobu," na což Aleš odpovídá: "To byl můj strýc. "Basák Honza přidává: "Nějakej borec zase pařil poslední dva songy u mě, tak jsem mu přenechal mikrák." Aleš dodává: "Joo, to byl táta. A ta paní, co tak celou dobu nadšeně křičela a tleskala, byla moje teta a kolem nich stál zbytek mejch sourozenců." Pak jsme všichni se všema seznámili, zapařili jsme a rázem je ta naše metalová rodina o trochu větší. Od té doby chodí na každý náš koncert v okolí.

autor: Crippled Fingers



SkullCrusher TOUR 2020


Další, tentokrát peprnější koncertní historky od všech tří kapel najdeš v aktuálním, únorovém Fakkerovi. K sehnání v kamenných shopech (nejbližší krám ve svém městě najdeš tady) anebo přes náš eshop.

SkullCrusher TOUR 2020



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení