G..G..Generation! Limp Bizkit po dvou letech přivezou nu-metalové retro

Vydáno: 11.02.2020 15:20 - Dominik Šidlo a Petr Adámek

Nu-metalová sebranka Limp Bizkit s Fredem Durstem v čele znovu zavítá do naší republiky. Dokáže nám Fred po minulých vlažných výkonech, že na to ještě má?
Posledních několik vystoupení Limp Bizkit, kterých se naše crew zúčastnila, se nedalo hodnotit moc pozitivně. Tak jako tak se ale o LB mluví s respektem, s nu-metalem prožili svá nejlepší léta, přinesli mu svoje a dají se označit za stále funkční legendy žánru. Do Prahy kapela dorazí v nejsilněší sestavě: Fred Durst, John Otto, Sam Rivers, Wes Borland a DJ Lethal.


Na letošní rok je pak konečně naplánováno vydání dlouho očekávaného titulu Stampede Of The Disco Elephants, na kterém kvintet pracuje již několik let a jehož vydání bylo již několikrát odloženo. V rámci pražského koncertu by tak vedle osvědčených hitovek mohl zaznít i nový repertoár, po kterém fanoušci již velmi dlouho lačně pokukují.

Třeba Fredovi a spol. sednou prostory pražského Fora Karlín, kam 15. srpna zavítají, lépe, než tomu bylo v minulých letech na Aerodrome festivalu nebo Rock for People. Uvidíme, flintu do žita zatím neházíme.

Vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal v prodeji od 14. 2. Ceny vstupenek: 1690 Kč


Limp Bizkit - Break Stuff

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení