Muzikanti vzpomínají na Kobe Bryanta. Hold složili i Guns N' Roses

Vydáno: 04.02.2020 09:50 - Dominik Šidlo

O tragické smrti věhlasného basketbalisty Kobe Bryanta a jeho dcery jste už nejspíše slyšeli. Tato zpráva se dotkla nejen sportovců, ale i velké spousty hudebníků.
Jedenačtyřicetiletá hvězda L.A. Lakers se společně se svou třinácitletou dcerou Giannou stala obětí nehody helikoptéry. Své kondolence projevil i Axl Rose, frontman Guns N' Roses, při výstupu kapely na eventu The Bud Light Super Bowl Music Fest, který doprovází jednu z největších sportovních událostí na světě.

"Jednu noc jsem šel domů ze zkoušky a koukal jsem skrz téměř neprůhlednou mlhu na obrovskej bouřkovej mrak. Byl úplně bílej s růžovým flekem. To bylo fakt divný, ale impozantní. A další ráno to bylo ještě horší. No a tímhle proletěla helikoptéra Kobeho Bryanta. Děsivý. Chtěl bych tenhle song věnovat Kobemu, Gianně, celé jejich rodině a všem obětem tragédie." Poté nastoupil cover na "Knockin' On Heaven's Door" od Boba Dylana.

Dalšími rockery, kteří vyjádřili soustrasti, jsou mimo jiné Paul Stanley z Kiss, Dino Cazares z Fear Factory nebo Chris Kael z Five Finger Death Punch.


Guns n Roses Dedicates Knockin on Heavens Door to Kobe Bryant and daughter



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení