Počtvrté ve čtyřech letech. In Flames si i letos zahrají v Česku

Vydáno: 22.01.2020 16:05 - Petr Adámek

Pokud jde o In Flames, je české publikum nenasytné. Po Praze (2017), Brně, (2018), Hradci Králové (2019) se letos Anders a jeho banda předvedou opět v Praze. Pište do diářů: 24. května - Malá sportovní hala.
Rodáci ze švédského Göteborgu se během své třicetileté kariéry nikdy neutápěli ve vzpomínkách na minulost, hlavním cílem bylo vždy posunovat se vpřed. O tom svědčí i jejich hudební vývoj - od melodického death metalu s folkovými prvky k čistému death metalu až trash metalu.


In Flames si vysloužili hned tři nominace na cenu Grammy. Aktuální desku, I, The Mask, natočili pod vedením na Grammy nominovaného producenta Howarda Bensona (např. My Chemical Romance, Motörhead). Živě ho mohli slyšet návštěvníci loňského ročníku festivalu Rock for People.

Pro kapelu jsou živá vystoupení prioritou, na dlouhá turné vyrážejí i několikrát ročně, často i s dalšími hvězdami jako Judas Priest, Avenged Sevenfold nebo Disturbed. Kapela, která se může pyšnit i obrovskou oblibou v Japonsku nebo Spojených Státech, inspirovala množství příznivců a následovníků přísahajících "In Flames We Trust".
Předprodej startuje 24. ledna od 11:00 na portálu GoOut.


O In Flames, konkrétně o alko-businessových aktivitách Anderse Fridéna jsme psali v prosincovém Fakkerovi. Časák pořídíte jednoduše a za pár korun přes náš eshop.

In Flames F!


 

IN FLAMES - Voices (OFFICIAL LYRIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení