VIDEO: Loathe to umějí i jemně a zasněně

Vydáno: 19.01.2020 17:00 - Jakub Kvizda

Téměř tři roky starý debut atmosférických Britů Loathe vyvolal slušný rozruch, na což navázalo zběsilé koncertování, a tak se nástupce dočkáme až letos. I Let It In and It Took Everything bude venku 7. února a pokud lze soudit na základě již vypuštěné pecky "Two-Way Mirror", je se na co těšit.
Skladba představuje jemnější a zasněnější stranu této pětice. Předchozí singlovky, které už byly představeny také naživo, ale ukazují, že se Loathe ostrých hran v žádném případě nevzdávají. Na alternativně metalcorové scéně tak může být už zanedlouho pořádně horko!


O tom, že se tady možná rodí budoucí lídr tvrdě progresivní muziky, svědčí třeba nominace na nejlepší novou bandu na Heavy Music Awards a Metal Hammeru, ale také seznam souputníků, s nimiž sdíleli pódium. Namátkou zmiňme Hollywood Undead, Architects, Sikth a desítky dalších na slipknotím Knot Festu.

Live plány kapely zatím vcelku zejí prázdnotou, na stránkách aktuálně visí pouze několik únorových termínů na domovských Britských ostrovech. Vzhledem k dosavadní aktivitě kapely (vidět u nás ji bylo možné teď v prosinci) však můžeme očekávat, že se do světa rozjede výrazně více.


Loathe - Two-Way Mirror



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení