VIDEO: The Amity Affliction ohlašují nové album. Dejte se další ochutnávku

Vydáno: 19.01.2020 09:50 - Jakub Kvizda

Australané nikdy nespí, dalo by se říci s neustálým přívalem materiálu z tamního metalcorového prostředí. The Amity Affliction, jako jedna ze služebně nejstarších formací, má už své místo poměrně zakotvené a fanoušci tak plus mínus vědí, co od nich očekávat. Aktuální singl Soak Me in Bleach to jen potvrzuje.
Po masakru, který kapela rozesela s loňským All My Friends Are Dead, se tentokrát vracíme do klidu a bezpečí australských lesů. Na mysl při poslechu asi nejvíce vytane tvorba z doby okolo čtvrté desky Let the Ocean Take Me (2014). V letošním roce se dočkáme již sedmého zářezu, jehož hlavička ponese název Everyone Loves You... Once You Leave Them a na pultech a streamovacích platformách ho bude možné nalézt už 21. února.


Typicky pozitivní textová stránka by však tentokrát měla být podpořena drsnějším hudebním výrazivem. Kapela tak chtěla vyjít vstříc touhám mnohých příznivců, kteří směřování posledních alb nenesli příliš libě.

Turné k podpoře alba (západní) Evropou prosviští v únoru a březnu, České republice se ale tentokrát podle všeho vyhne. Našinec tak tedy bude muset zvolit některou ze zahraničních štací, přičemž se nabízí třeba březnové zastávky v Berlíně nebo Lipsku.


The Amity Affliction - Soak Me In Bleach



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení