TOP ALBA 2019 podle redakce Fakkera (VII): vybírá „Rodeo Bull“

Vydáno: 08.01.2020 10:00 - Redakce

Že je rock mrtvý, nám tvrdí kde kdo již od konce sedmdesátých let. Vzhledem k tomu, že v užším výběru na album roku mi zůstalo 22 desek různých žánrů, spíš bych řekl, že muzika nikdy nebyla rozmanitější.
ElektrïckmannELEKTRÏCKMANN - TLUSTOPÉRÁCI JEDOU

Dobrá muzika přitom hranice nezná. Za mě jsou letošní jedničkou hiphop/punkeři z Valmezu Elektrïckmann. Po osmi letech vydali novou desku, jež je našlapaná hity a opětovně zcela bezprecedentní textovou složkou. Zde se na jedné akci potkají namátkou anální pašeráci, cigáni, skopčáci, zfetovaní inženýři, socky, sjetí policajti, Niki Lauda, dealeři s drony a nebo třeba v "pátečním" videu klasik Dr. Zhor společně se starým dobrým Fidelem. Dále jízda pokračuje holkou od koní, mrtvolou Ajsbího, nosy od mouky, sousedem paroháčem, prezidentem s dementním ksichtem (víme..), marnou Ewou Farnou a zdaleka se nekončí, neboť se objevují i dredaři, teplouši, šlapky, zhulenci, sprejeři, ožralci a další vybraní zástupci té bezstarostnější části populace. Tato deska je svátkem všech omamných látek na světě.

2. Pretty Maids - Undress Your Madness
3. Perry Farrell - Kind Heaven
4. Ektor - Marko
5. Dan McCafferty - Last Testament


CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Tygers of Pan Tang - Ritual, Abigail Williams - Walk Beyond the Dark, Neal Morse - Jesus, Christ Exorcist, KMFDM - Paradise, Borknagar - True North

TOP AKCE 2019: HELLACOPTERS, 31. 12. 2019, Stockholm, Debaser Strand

 

 

ELEKTRICKMANN - Dodávka feat. MUCHA



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení