Ve znamení trojek a porozchodových stavů. John Wolfhooker vydávají nové album

Vydáno: 16.12.2019 18:40 - Petr Adámek

Tři roky od předchozího počinu When The Hunter Becomes The Hunted vydávají John Wolfhooker nové album. Je jejich třetím počinem v kariéře a nese název 313. Trochu moc trojek na jednu kapelu, ne?
Podle vlastních slov do něj kapela vložila to nejlepší a nejosobnější ze sebe samotných. Ústředním tématem zůstávají pošramocená zákoutí lidské psychiky v porozchodovém období, čímž deska navazuje na singl "Break Me Down" a titulní skladbu "313". "V posledním roce mi nebylo úplně nejlépe a filtrace skrz psaní se vyvinula v něco, co jednoznačně považuji za náš dosud nejlepší počin", vysvětluje frontman Martin Čupka.


O vizuál, který doprovází všechny skladby, se postaral bubeník kapely Adrian Janeček, který se spolu s FERO Production podílel na výrobě většiny videoklipů John Wolfhooker. "Snažil jsem se obrazově co nejdetailněji vystihnout naše pocity z psaní a nahrávání", dodává Adrian. O produkci se opět postarala samotná kapela. Mix instrumentálu zhotovil kytarista Ronald Janeček, vokální produkci měl pak na starost baskytarista Filip Vlček. Mastering ale tentokrát Wolfhookeři předali Aclu Kahneymu z britské progressive-metalové kapely TesseracT.

Nahrávka je od 16. prosince k poslechu na všech streamovacích platformách. Nové tracky naživo uslyší fanoušci poprvé 21. února v pražském Paláci Akropolis, kde kromě "holoubků" vystoupí také hradečtí Glad For Today a From Our Hands z Bratislavy.


JOHN WOLFHOOKER - 313 [Official Video]




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení