VIDEO: Bleed From Within zhudebnili konec světa. Zanedlouho k němu odsoudí i Prahu

Vydáno: 02.12.2019 07:43 - Ondra Weisbauer

Skotsko nejsou jenom kilty, dudy a whisky, ale i prvotřídní metalová hudba. Pro nezasvěcené představujeme nový klip Bleed From Within. A podle názvu "The End Of All We Know" se zdá, že bude i poslední.

Track "The End Of All We Know" je první ochutnávkou z nového alba, které se stane následovníkem loňského studiového počinu Era. Co o něm říká sama kapela?

"Pochybnosti a strach, které nás leta sžíraly, byly nahrazeny neukojitelnou touhou zlepšit se a vyrůst hudebně i lidsky. A totožné pocity a emoce jsme vložili také do naší nové tvorby. Výsledkem je album, které je silnější a povznášející než tvorba předešlá. Naše cesta byla náročná, ale díky lidem, kteří nás podporují, v sobě vždy najdeme sílu, abychom dokázali pokračovat. Děkujeme vám všem! Snad si z písně a jejího poselství něco vezmete. A pusťte si to sakra nahlas!"

Bleed From Within se už 5. prosince zastaví v pražském Futurum Music Bar spolu s mlátiči Any Given Day a francouzskými coristy LANDMVRKS. Pokud jste stoupenci surového metalcoru, máte se na co těšit! 



BLEED FROM WITHIN - The End Of All We Kno (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení