Nominace Cen Anděl jsou venku. V kategorii rock se utká dravé mládí s důstojnou zkušeností

Vydáno: 25.01.2020 09:55 - Tisková zpráva

John Wolfhooker - 301, The Truth Is Out There - All Little Revolutions a Vladimír Mišík - Jednou tě potkám. Tak zní nominace Cen Anděl za uplynulý rok v žánrově kategorii Rock.
Favoritem cen se stal Vladimír Mišík, který se bude ucházet o vítězství v šesti kategoriích: Album roku, Skladba roku, Sólový interpret roku, Videoklip roku a hned dvou žánrových kategoriích Folk a Rock. "Nominace ve všech kategoriích ukazují, že podobně jako ve světě se i u nás kvalitní pop stále častěji protíná a vzájemně ovlivňuje s dříve okrajovými žánry. Nominace jsou opět velice pestré a upozorňují na řadu skvělých desek, které tu v uplynulém roce vznikly. Potvrzuje se, že rozhodnutí vrátit předávání žánrových cen do hlavního ceremoniálu, které jsme udělali před třemi roky, bylo správné," podotýká předseda České hudební akademie Honza Vedral.

Slavnostní ceremoniál Cen České hudební akademie se bude konat 31. března 2020 v nové pražské hale O2 universum a v přímém přenosu jej nabídne ČT1. Galavečer je letos nově otevřen i veřejnosti. Večerem diváky provede Ewa Farna. Lístky za 990 korun jsou v předprodeji v síti Ticketmaster.


NOMINACE CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE - ANDĚL COCA-COLA 2019


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení