VIDEO: Zmar, nicota a mrazení v zádech. Korn vydávají videoklip "Cold""

Vydáno: 28.11.2019 08:09 - Dominik Šidlo

Nicota v režii nu-metalových králů Korn se pomalu ale jistě přibližuje k Evropě. Co nás čeká? Pohltí nás temnota a zlo? To se teprve uvidí. Teď se podívejte, jak probíhala zářijová release show alba The Nothing.
Nová placka Korn "The Nothing" je sice už přes dva měsíce na světě, teprve před pár dny ale vyšlo živé video z jejího zářijového oficiálního releasu, který byl symbolicky naplánován na pátek třináctého.

Teprve v závěru listopadu formace Jonathana Davisa ale odtajnila, jak slavnostní vypuštění desky probíhalo. Natočila během něj videoklip k ústřední sklabě "Cold" a bylo to hodně emotivní. Pokud trpíte na mrazení v zádech, v tomhle případě se mu nevyhnete.  

Znovu připomínáme, že Korn na své evropské koncertní šňůře spojují síly s prog metalovou potažmo heavy metalovou Gojirou a 30. května udeří v pražské Tipsport Areně. Následující den 31. května pak v bratislavské AXA Areně NTC. 

Ještě před vydáním The Nothing jsme do záříjového čísla zpracovali pětistránkový průřez, který se podrobně věnuje Korn a především celé jejich diskografii. K sehnání v našem e-shopu. Recenzi na samotné album najdete v čísle říjnovém.


Korn - Cold (Official Live Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení