Říjnový Fakker a Spark se v trafikách ohřeje už jen tři dny

Vydáno: 25.10.2019 14:20 - Tisková zpráva

Knock, knock. Kdo to je? Listopad. Aha. Tak to je nejvyšší čas opatřit si říjnovýho Fakkera s Lacuna Coil, než nadobro zmizí z trafik. Stejný osud čeká už v pondělí 28. října taky našeho staršího bráchu Spark a jejich titulní Helloween.
Zrekapitulujme si titulní články obou časopisů. Titulka Fakera patří frontwoman italských gotiků Lacuna Coil Cristině Scabbia. S Cristinou a mužským vokalistou Andreou Ferro si naše redaktorka Nasieda povídá o nové desce Black Anima a rovněž o falešné honbě za dokonalostí na sociálních sítích. Inspirativní čtení! Cristinu najdete i na plakátu.

Lacuna Coil F!


Říjnový Spark je zasvěcen velké dýni a novému DVD Helloween "United Alive". Michael Kiske na osmi stranách vzpomíná na reunion turné Pumpkins United a přemítá i nad duchovním stavem dnešního světa. Velmi dlouhý, leč vysoce zajímavý a neotřelý rozhovor s člověkem, který se vymyká klasickým schématům metalového zpěváka. Plakát je samozřejmostí.

Spark 10 2019


Kdybyste nemohli Spark nebo Fakker sehnat ve své obci (detailní seznam trafik podle vašeho PSČ nebo města najdete tady), lze je objednat i v našem e-shopu. Prodej končí 28. října!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení