Po odřeknutí gigu na FajtFestu si Rise of the Northstar jedou udobřit české fanoušky

Vydáno: 14.10.2019 12:20 - Tisková zpráva

Francouzi se zálibou v japonské kultuře Rise of the Northstar vloni vypustli řadovku The Legacy of Shi, kterou měli představit letos v létě na FajtFestu. Nestalo se. Máme tu však náhradní příležitost: už 22. října v pražské Nové Chmelnici.
Zvuk ostrý jako katana a síly úderu dim mak. Takový sound má rok stará deska The Legacy of Shi. Taky ji u sebe v New Yorku produkoval Joe Duplantier z Gojiry. Rise of the Northstar na ní přichází s těžkotonážním NYHC éry 80.-90. let omlazeným o slipknoťácké riffy, kde vybroušený zvuk jejich hutných groovů rozezvučuje zdůrazněný francouzský přízvuk a hiphopová dikce Victora Leroye.

A protože jejich životy silně poznamenalo i brutální anime jako Hokuto no ken, Akira nebo Dragon Ball, došlo u nich k propojení obou vášní. Rise of the Northstar ale nejsou jen tradiční old school hardcore a rapové nadávky s ojedinělým akcentem, je to hlavně energie, kterou nezkrotíte, a kdo říká že ano, ať si rovnou ufikne malíček!

Těšit se můžeme i na anglické rapující djentaře Hacktivist a svěží Afterlife z Floridy. Předprodej lupenů stále běží na webu pořadatele Obscure.
 

 

Rise of the Northstar - Here Comes the Boom

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení