Suicide Silence mají hotovo. Nového alba se dočkáme příští rok

Vydáno: 21.10.2019 17:00 - Ondra Weisbauer a Petr Adámek

Suicide Silence jsou zpátky. Kapela na svém Instagramu potvrdila, že má dokončenou novou nahrávku. V pořadí šestá placka by se měla objevit někdy během roku 2020.
Novinka se bude jmenovat Become The Hunter, bude obsahovat jedenáct pecek a vyjde na začátku roku 2020. Zveřejněný je i přední art-work. O hudebním směřování deathcorových pionýrů zatím nic nevíme. Nový počin bude třetím se zpěvákem Eddiem Hermidou, který zaplnil prázdné místo vokalisty po smrti Mitche Luckera.


Desku produkoval Steve Evetts, který stojí za jejich předchozími počiny You Can't Stop Me a The Black Crown. Mixu se ujal Josh Wilbur, jenž je podepsán pod posledními alby Soulfly Ritual a Of Mice & Men Earthandsky. Nové songy by měli SS zahrát už v listopadu na tour po Latinské Americe. Stay tuned!


Suicide Silence cover Become The Hunter

Naposledy se Suicide Silence ohlásili v létě, kdy vydali soubor rarit nazvaný Rare-Ass Shit s bonusovými tracky a demonahrávkami.

Se Suicide silence jsme v roce 2017 krátce před vydáním psolední desky podnikli velký rozhovor o novém hudebním směřování, ztrátě a bolesti nebo "stažených kalhotách u kotníků". Časák si můžete objednat v našem eshopu.

Suicide Silence F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení