Identita tajemného vokalisty Static-X odhalena! Je jím...

Vydáno: 11.10.2019 13:30 - Dominik Šidlo

Kdo to skáče za mikrofonem v reformovaných Static-X, nosí masku a snaží se imagí co nejvíce připomínat zesnulého Waynea? Díky dánskému zinu Metal A Day už známe pravdu, mysterickou postavou je Edsel Dope, frontman bandy Dope.
O identitě frontmana s nickem "Xer0" se spekulovalo už od návratu Static-X na stage. Faktem je, že nejčastěji padalo právě jméno Edsel Dope, jenže zpěvák si maskoval krk a všechny části těla, aby nikdo nedostal jakoukoliv indicii.

Během koncertu v německém Hamburku, který proběhl 7. října, ale jeden z krytů nesplnil svůj účel a sklouzl. Šikovný fotograf zmíněného plátku tento moment zastihl a vyfotil tetování, jež má Xer0 na pravé straně krku. To se dokonale shoduje s tím, které má Edsel Dope.

Známe tedy detaily o postavičce zaskakující za Waynea, nebo jsme záměrně mystifikováni? Posuďte sami, onu fotografii naleznete na tomto odkazu.

Nezapomeňte, že Static-X spolu s Dope, Soil a Wednesday 13 už za pár dní rozsekají pražskou MeetFactory, konkrétně 14. října v pondělí. Pokud se taky třesete jak fretky, dejte si zatím promo songu "Hollow", který bude součástí příchozího alba Project Regeneration, jež vychází 29. května 2020.


Static-X - Hollow Promo - Official Clip

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení