Cristina (Lacuna Coil) interview: Výhody za sexuální protislužbu mi nikdo nenabízel

Vydáno: 07.10.2019 14:50 - Lucie Mařanová

V titulním rozhovoru s Cristinou Scabbia z Lacuna Coil jsme se vrátili až na samý začátek jejich kariéry. Ve velmi otevřeném rozhovoru nás mimo jiné zajímalo, jestli na kapelu v polovině devadesátých let nekoukali skrz prsty kvůli tomu, že kapele dominovala holka.
"Bylo to trochu zvláštní, ale na druhou stranu jsme věděli, že jsme tím výjimeční," vzpomíná Cristina. "Dostávalo se nám díky tomu pozornosti navíc, stejně tak díky našemu stylu. Gothic metal v té době rozhodně nebyl hlavním metalovým proudem, tím byly spíš power metalové kapely. Cítili jsme se jako černé ovce. Když jsem přicházela na pódium, vždy ke mně směřovala spousta zmatených pohledů. Lidi si říkali: 'Co tam dělá? Je to snad přítelkyně někoho z kapely?' Na konci koncertu si ale pochvalně přikyvovali a museli přiznat, že umím zpívat a že tam nejsem jen jako pastva pro oči."


A setkala se někdy Cristina se sexuálním obtěžováním? Nenabízel jí někdo určité výhody za sexuální protislužbičku? Prý ne. "Myslím si, že ze mě jasně vyzařovalo, jaká by byla odpověď. Ani se mi nikdy nestalo, že by se mnou bylo zacházeno nějak neuctivě."


Full rozhovor s Lacuna Coil si můžete na pěti stránkách přečíst v říjnovém Fakkerovi. A plakát k tomu. Časopis právě na stáncích (nejbližší krám ve vašem městě najdete tady).



Lacuna Coil F!

 
Lacuna Coil - Save Me



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení