VIDEO: We Came as Romans se poprvé od smrti zpěváka hlásí o slovo

Vydáno: 03.10.2019 08:10 - Jakub Kvizda

Zdá se to už být jako jedno z jejich poznávacích znamení. Pravděpodobnost, že se s lichým rokem vždy dočkáme také novinky We Came as Romans, je již dosti značná, a kapela na tuto tradici navazuje i tentokrát. Od minulého pátku se tedy můžeme nechat unášet dvěma zbrusu novými tracky.
We Came as Romans loni procházeli velice složitým obdobím, kdy se předávkoval dlouholetý člen kapely, klávesista a zpěvák Kyle Pavone. Vzhledem k tomu, že se zbylí hudebníci rozhodli nehledat náhradu, kapela se na nových skladbách prezentuje již jen jako pětice, kdy všechny čisté vokály převzal frontman Dave Stephens. Obě novinky ("Carry the Weight" a "From the First Note") jsou nepřekvapivě hluboce nasáklé zkušeností s tragickou událostí, s níž se členové textově vyrovnávají.


Singl by měl být předznamenáním plnohodnotné fošny, práci na níž We Came as Romans oznámili už v první polovině roku, bližší informace však v tuto chvíli nejsou známy. Datum vydání ještě v letošním roce sice není příliš pravděpodobné, to však kapele vzhledem k situaci vůbec nelze mít za zlé.


We Came As Romans - Carry The Weight


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení