Nesbírejte víčka. Sbírejte zátky od piv Iron Maiden

Vydáno: 03.10.2019 13:40 - Jana Haišmanová

Dobrá zpráva pro sběratele klenotů týkajících se Iron Maiden, zejména pak pro všechny pivní fajnšmekry! Dočkáme se limitované edice zátek na půllitrových maidenovských pivech Trooper, k nimž bude možné získat i sběrník na zmiňované pivní uzávěry.
Kolekce šestnácti druhů zátek zachycujících artwork všech vydaných alb kapely bude k mání ke koupi z celkového počtu 2 milionů vyrobených kusů až do vyprodání zásob. Některé designy se však na víčkách objeví častěji než jiné. Pivovar Robinsons, se kterým Bruce Dickinson pečlivě diskutoval každý návrh, oznámil i vydání speciálního sběrníku určeného ke shromáždění všech šestnácti variant.


Manažer značky Trooper se k nové edici vyjádřil: "Fanoušci Iron Maiden a Trooper jsou jedněmi z nejoddanějších a nejvášnivějších na světě, tak jsme pro ně chtěli vytvořit něco úplně nového a odlišného. Iron Maiden jsou opravdu ikoničtí a osobití a vytvořením těchhle víček jsme chtěli kapelu i jejich úžasný artwork oslavit."

Iron Maiden se pyšní úspěšnou spoluprací s pivovarem Robinsons. Od roku 2018 se z prodeje piva typu Light Brigade vytěžilo v přepočtu přes 2,6 milionu korun, které putují na podporu britské charitě Help For Heroes. Všechna piva jsou dostupná na webu Robinsons Brewery.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení