Fajtfest vytahuje esa z Kanady a Francie

Vydáno: 03.10.2019 09:40 - Petr Adámek

Fajtfest přikládá pod kotel a ohlašuje sebranky Obey the Brave a Landmvrks. Současně se spouští předprodej první edice lístků.
Velkým lákadlem ročníku 2020 budou nepochybně Obey The Brave z Kanady, kteří se na Kopec vrátí po dvou letech. Jejich novinka Balance je venku od léta a můžete na ní slyšet pecky jako "No Apologies", "Cold Summer" nebo francouzsky zpívanou "Calme le Jeu". Jde o poctivou hardcorovou práci, ale velký prostor dostává i melodie a přesná rytmika.


Z přístavu Marseille vyplouvají směr kopec také dravci Landmvrks. "Jejich poslední album Fantasy nese všechny aspekty a základní hudební vlivy, na kterých je Fajtfest postavený. Tohle album je silné především v tom, že každý song je absolutně jiný a pro mě osobně to je jeden z černých koni letošního Fajtfestu. Hodně si o Landmvrks píšete už několik let a nyní se představí na Kopci a v životní formě," dodává za festival hlavní organizátor Bob.

První edice lístků za 1000 Kč je v prodeji v omezeném počtu 300 ks. Objednávejte přímo u organizátorů nebo v předprodeji v bowling 420 ve Velkém Meziříčí. Další předprodejní místa budou přibývat.


Obey The Brave "Calme Le Jeu"
 

LANDMVRKS - Wake Up Call (OFFICIAL VIDEO)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení