VIDEO: Post-It se ozývají s novým klipem a exkluzivní hostovačkou

Vydáno: 09.10.2019 11:50 - Jakub Kvizda

Akustická, na dřeň odhalená skladba "Bonnie" je již třetí upoutávkou na chystané EP vršovické kapely, jimž se po deseti dlouhých letech vrací na tuzemskou scénu. Tentokrát v ní zpěváku Czendovi sekunduje také Martina Pártlová, zpěvačka oplývající zkušenostmi z muzikálů nebo Čechomoru.
Co tě neposílí, to tě zabije. Tak se bude jmenovat krátkometrážní sborník (čti: EP), který na nás Post-It vyvalí pár dní před Vánocemi. "Bonnie" bude pravděpodobně jeho nejjemnější součástí, pro níž se propletení mužského a ženského vokálu výborně hodí a posouvá píseň na vyšší level. Nejen hudební složka, ale také minimalistický klip Tomáše Krajči výrazně kontrastuje s Ragnarokem, turbulentním předchozím singlem.

V den vydání EP, to jest 13. prosince, se zároveň v Paláci Akropolis uskuteční jeho křest, na kterém kromě novinek bude možné zaslechnout i léty prověřené kusy z první dekády tohoto století. Je dost možné, že si aktuálně prezentovaný song s kapelou zazpívá také hostující Martina, proto se váhavcům určitě vyplatí využít této příležitosti a dorazit.


POST-IT & MARTINA PÁRTLOVÁ - BONNIE



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení