Never Left Behind: Kterak se do prvního klipu kapely přimotala zpěvákova manželka

Vydáno: 23.09.2019 11:30 - Petr Adámek

Úplně první klip domácí úderky Never Left Behind "Left" má za sebou úspěšnou premiéru na webu Fakkera. Frontman Zak se teď s námi podělil o pár zákulisních detailů.
Never Left Behind pořídili zásadní část materiálu pro své první profi video přímo na pódiu na letošním FajtFestu. S námětem přišel Aleš Špidla z Rolla Productions, který točí pro festival aftermovie a několika kapelám už na kopci točil živák. Kapela tu vystupovala v sobotu, tedy poslední den, ale frontman Zak neponechal nic náhodě. "Chtěl jsem bejt za hroznýho profíka, takže jsem na Fajtfest na rozdíl od zbytku kapely dorazil už ve čtvrtek. Takže hlavní úkol byl neožrat se už v pátek, abych byl svěží na natáčení a koncert. Samosebou jsem se v pátek nechal několikrát, vlastně hodněkrát zlákat na lyži (dokoukej klip do konce a pochopíš) a zrubal se. V sobotu mi bylo mírně do ouvej. Ale všechno jsme dali, takže pohoda," usmívá se zpěvák.


Dle reakcí lidí po vystoupení to prý byl jeden z nejlepších koncertů, jaký kdy "Neverlefti" odehráli. "Já sám označuju náš set na Fajtu 2019 za nejlepší koncert ever a životní vystoupení," tvrdí Zak.

A jak se vlastně na pódiu a tím pádem i v klipu objevila jeho žena Karolína? "To byl hodně spontánní moment. Ten den jsme slavili 6. výročí svatby, tak mě napadlo pozvat manželku k nám na pódium a oslavit to spolu aspoň takhle. Ten obrovskej potlesk, co následoval, byl pak hodně emotivní a krásnej. Spousta lidí mi po koncertě říkalo, že to bylo krásný gesto." To teda bylo!




Never Left Behind - Left (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení