Znovuzrození Ozzyho Osbournea. Po devíti letech natočil novou sólovku

Vydáno: 18.09.2019 22:20 - Jana Haišmanová

Když máte na krku sedmdesátku, pravděpodobně dáte přednost klidovému režimu před hodinami strávenými ve studiu. Ozzy Osbourne ale není obyčejný sedmdesátník. Pochlubil se dokončením nahrávání nového sólového alba.
Rok 2019 prozatím nebyl pro Ozzyho tím nepříznivějším, pokud zohledníme fakt, že byl v průběhu roku kvůli zápalu plic donucen odsunout všechny evropské termíny, a nakonec také ty americké. Poté přišla spolupráce s rapperem Post Malonem, která Ozzymu doslova vdechla nový život. "O tom klukovi jsem nikdy předtím neslyšel. Chtěl, abych zpíval v jeho písničce 'Take What You Want', tak jsem souhlasil, a pak se už věci daly do pohybu. Začal jsem nahrávat novou desku s Post Malonovým producentem Andrewem Wattem."

Nahrávka obsahuje pouze devět trcků, ale po zpěvákově nemoci je jakýmsi znovuzrozením. Celé nahrávání trvalo pouhé čtyři týdny! "Hudba mi tolik chyběla. Moji fanoušci jsou opravdu skvělí a věrní. Než jsem na tom albu začal pracovat, myslel jsem si, že umírám. Ale nakoplo mě zpátky na nohy."

Od roku 2010 se Ozzyho příznivci nedočkali žádného nového sólového materiálu, posledním kouskem stálé zůstává čtrnáctiskladbová Scream. Novinka, jejíž datum vydání zatím není známé, bude dvanáctou v pořadí.


Post Malone - Take What You Want (Audio) ft. Ozzy Osbourne, Travis Scott



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení