System Of A Down, Green Day, Korn. Známe první headlinery dvou největších německých festivalů

Vydáno: 18.09.2019 10:10 - Jana Haišmanová

Pokud už začínáš přemýšlet o plánech na příští rok, rozhodně si v diáři zatrhni víkend 5. - 7. června. Německé festivaly Rock am Ring a Rock im Park oznámily své první headlinery a za takovými peckami se prostě vyplatí dojet!
V letošním roce navštívila bratrské festivaly konající se záměrně ve stejné datum jména jako Tool, Slipknot, Sabaton nebo představitelé domácí německé scény Die Ärzte. Komu že tedy budou patřit hlavní stage příště? Oči se rozzáří všem fanouškům punkrocku a metalu, jelikož ta největší pozornost se bude upínat právě k několika legendám těchto žánrů! Těšit se můžeme na americkou bandu System Of A Down, na Green Day, kteří momentálně po téměř dvouletém tichu ohlašují nová data ve velkém, anebo na Volbeat.


V Norimberku a Nürburgu nebudou chybět ani Deftones, Billy Talent, The Offspring, Disturbed a Korn s jejich čerstvou deskou The Nothing. Své slovo dostane také dvaadvacetiletý rebel Yungblud, mnohožánrový hudebník s velmi příznivými vyhlídkami do budoucna. Po celé tři dny toho bude hodně co poslouchat!


Atraktivní line-up znamená pro Rock am Ring a Rock im Park každoroční samozřejmost, proto doufejme, že brzy seznam přizdobí další kapely. Lístky už je možné zakoupit na webových stránkách.


Rock am Ring 2020

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení