VIDEO: Papa Nihil se vrací do roku 1969. Ghost vydávají nové songy

Vydáno: 14.09.2019 09:30 - Mates Krč

Že umí Ghost s každým novým songem šokovat, to už jsme si zvykli. Jinak tomu není ani tentokrát. Za mikrofon se totiž postavil stařičký Papa Nihil.
Papa Nihil a tajemná sestra. Dvě hlavní postavy kolotoče kolem Cardinala Copii a poslední desky Prequelle. Blíží se Copiova éra ke konci? Stařičký Papa si totiž na jeho místo dělá větší a větší zálusk. Potvrzuje to již osmý díl pravidelné filmové série.


"Proč s ním ztrácíme čas? Dvě nominace na Grammy a ani jednou nevyhrál," tvrdí Nihil, který si zahrál na poslední desce ve skladbě "Miasma" na saxofon, sestře. Ta jeho nabídku, že se po letech vrátí zpátky k mikrofonu, odmítá. Nihil byl totiž hlavní postavou Ghost ještě dávno předtím, než se na výsluní dostal Papa Emeritus I. a všichni jeho následovníci.

Tobias Forge a jeho mašina se opět pustil do neprobádaných vod a vzdává hold šedesátkovým kapelám. Píše se rok 1969, za mikrofonem Ghost Papa Nihil a kapela má zrovna venku hit "Kiss The Go-Goat". A po padesáti letech je ta úplně nejvhodnější chvíle na re-release. Dámy a pánové, Ghost 27. září vydají své nové sedmipalcové EP Seven Inches Of Satanic Panic, na kterém se kromě již zmíněné skladby objeví také další již vydaná píseň "Mary On A Cross".

Ghost se letos v srpnu po několika letech konečně ukázali v Česku. Po boku Metalliky předvedli parádní show. Tu si u nás letos zopakují ještě jednou. První prosincový den se totiž poprvé dostaví do České Republiky jako headliner. Vystoupí v pražském O2 universum.



Ghost - Chapter 8: Kiss The Go-Goat




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení