Přinese nový Terminátor i novou hudbu Guns N' Roses?

Vydáno: 15.09.2019 10:15 - Jakub Kvizda

Roky plynou dál, a pokud někdo ještě úpěnlivě čeká na nový album Guns N' Roses před CD storem, už tam pravděpodobně vystál slušný důl. Jistou záplatou na duši mu možná bude chystající se šestý Terminátor.
Řeč je o soundtracku k tomuto snímku, na němž by se měl objevit jeden song pod hlavičkou losangeleských pistolníků.

Takové spojení by ostatně nebylo premiérové, téměř před třemi dekádami se ve druhém filmu této série objevila dnes již klasika "You Could Be Mine". Okolo kapely se tak znovu rozvířila oblaka zájmu a napjatého očekávání, které byl zažehnuto před třemi lety při reunionovém turné části klasické sestavy, kdy se po bok Axla Rose znovu postavil nejen basák Duff McKagan, ale po letech vzájemné nevraživosti také Slash. Z jeho úst během posledního roku několikrát vzešlo tvrzení, že společně pracují na nové muzice, a soundtrackový příspěvek by tak mohl být chutnou návnadou pro davy nedočkavců.

Zdali se přání mnohých vyplní a opravdu uslyšíme Axlův ječák a Slashovu lespaulku v nové kombinace, bychom se měli dozvědět již brzy. Nový Terminátor jde do kin v druhé polovině října, do té doby se ale ještě určitě dočkáme mnoha "zaručených" informací.


Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení