VIDEO: Coreleoni se v novém klipu oddali hazardu, whiskey a lehkých děvám

Vydáno: 16.09.2019 10:40 - Jana Haišmanová

Švýcarsko-španělská formace Coreleoni má na světě nový videoklip k zbrusu novému singlu "Queen Of Hearts". S blížícím se vydáním druhého alba Coreleoni II si muzikanti střihli roli pravé hospodské kapely a hráčů pokeru.
Kapela založená kytaristou čistě švýcarské skupiny Gotthard vznikla s cílem vzdát hold právě starým gotthardovským kouskům při příležitosti 25letého výročí jejich debutového alba. Coreleoni se na minulé desce vyřádili z devadesáti procent na předělávkách nejznámějších songů jako "Anytime Anywhere" nebo "All I Care For" a pouze jeden titul se stal originálním. Jestli se ta nadcházející bude držet stejných linií je ovšem stále záhadou, jelikož jediný zatím zveřejněný materiál je zmíněná Queen Of Hearts.

Co se týče klipu, skupina vsadila na prostý koncept - hospoda, whisky, poker a holky. Hlavní hvězdou je mladá slečna, které se dá díky jejím pokerovým schopnostem přiřadit metaforická přezdívka queen of hearts. Energická skladba s chytlavým riffem dodává celému videu pravý rockový náboj.


CORELEONI - Queen Of Hearts (2019) // Official Music Video // AFM Records



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení