Jonathan Davis: „Kdo je tenhle blbeček v teplákovce a s dudama? Lidi nevěděli, co s náma.“

Vydáno: 10.09.2019 15:50 - Dominik Šidlo

Je tomu už 25 let, kdy Korn změnili pravidla hry a zapojili se se svým mixem metalu a hip-hopu. Dneska je bereme jako legendy, ve svém čase se ale s nimi příliš nepočítalo.
"Byli jsme jen vyvrhelové, nikdo nevěděl, co s náma má kurva udělat. Jezdili jsme tours s No Doubt, Pennywise a KMFDM, ale metalová komunita nás i tak přijala. Měli jsme podladěný kytary a byli jsme tvrdí, ale i tak nás neměli kam dát," vzpomíná na raná období Jonathan Davis.

"Nikam jsme nepasovali. Kdo je ten blbeček v debilní teplákovce s dudama? To je ta nejdivnější pitomost. Nesnášel jsem, když nás lidi nazývali tak nebo tak, nesnášel jsem škatulky," dodává Jonathan. "Nejsme metalová kapela, říkali jsme, a oni na to 'tak to jste nu-metal'. Jděte do prdele!"

Teď s odstupem se ale Jon na věci dívá s rezervou. "Pokud jsme vynalezli nu-metal, tak je to hustý. Je super říct, že jsme pomohli stvořit hnutí, to je šílený. Posledním hybatelem jsme byli my, ostatní už jenom šli ve vyšlapaný cestě, ale my jsme byli hrotem kopí."

Nová deska The Nothing vychází Kornům už 13. září. Dejte si jejich zatím nejaktuálnější track "Can You Hear Me" i s oficiálním vizualizérem, který zároveň zastává roli traileru na příchozí placku.

Korn titulka 2019

Záříjové číslo s Korn na titulce, plakátě a v hlavním článku seženete v dobrých kamenných obchodech nebo na našem e-shopu. Recenzi na nové album The Nothing si můžete přečíst v říjnovém čísle.

 

Korn - Can You Hear Me (Official Visualizer) / The Nothing Podcast (Official Trailer) 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení