EXKLUZIVNĚ: Hentai Corporation točí nové EPčko. Přepadli jsme je ve studiu

Vydáno: 29.08.2019 14:20 - Radek Holeš a Petr Adámek

První prosincový den by se mělo objevit nové EPčko vymocněných divochů Hentai Corporation. V uplynulých dnech kapela natáčela pod dohledem producenta Amáka ve studiu Golden Hive na pražských Vinohradech.
Za klukama jsme do studia dorazili zrovna ve chvíli, kdy své party békal do mikrofonu zpěvák Radek Škarohlíd. Náš domluvený photo shoot začal velmi poeticky: "Málem jsi mi shodil víno, kámo, to už nikdy nedělej. Vodveďte ho, zmrda!" zatlemil se Radek na našeho fotografa namísto pozdravu.


"V plánu jsou dvě EPčka. Jedno by mělo vyjít letos 1. prosince. Půjde o čtyři nebo pět písniček, budou to opusy kolem sedmi minut. Název ještě nemáme, ale tematicky se na albu budeme zaobírat dětmi a destrukcí planety. Prostor dostane i Greta Thunberg," nastínila kapela. Na nových skladbách se zásadním způsobem podílel také nový člen kapely, klávesák Adoš.


S vydáním alba by kapele měli pomoct fanoušci prostřednictvím crowdfundingové kampaně na HitHitu. Momentálně vzniká animovaný videoklip k prvnímu singlu. To zas bude zvěrstvo...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení