VIDEO: Tématem nového songu Of Mice & Men je Země a obloha, album je na cestě

Vydáno: 26.07.2019 12:30 - Dominik Šidlo

Metalcoroví maniaci Of Mice & Men právě ohlásili svou druhou studiovou desku v aktuální sestavě (celkově už šestou). Dva singly už známe, třetím do party je čerstvá "Earth & Sky".
Hned zpočátku nás překvapivě vydanou peckou "How To Survive" poslali Of Mice & Men do kolen. Pořádná metalcorová řežba, na kterou navíc následovala stejně tvrdá kráska "Mushroom Cloud", potvrdila, že OM&M jsou ve formě i bez svého bývalého zpěváka Austina Carlilea. Stejným směrem se teď kluci ubírají i aktualitou "Earth & Sky" (video na konci článku).

Na albu Earthandsky, jak pánové své šesté dítě pojmenovali, se produkčně podílel také Josh Wilbur, který má pod palcem desky kapel jako Gojira, Soulfly nebo Lamb of God. "Je to metalista a my chceme metalovou desku, proto jsem si Joshe našli," komentuje kapela. Placka vyjde 27. září prostřednictvím Rise Records.


Of Mice & Men - Earthandsky

Nezapomeňte, že Of Mice & Men odpálí svůj set včetně nových singlů i na letošním ročníku Brutal Assault, který se koná 7. - 10. srpna tradičně v pevnosti Josefov.

Earth & Sky tracklist:
01. Gravedancer 
02. As We Suffocate 
03. Taste Of Regret 
04. Mushroom Cloud 
05. Pieces 
06. Deceiver/Deceived 
07. Earth & Sky 
08. The Mountain 
09. Meltdown 
10. Linger 
11. How To Survive
Of Mice & Men - Earth & Sky (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení