FOTO: Skin nezkrotíte, Skin si vás ochočí! Koncert Skunk Anansie byl ohromný zážitek

Vydáno: 26.07.2019 13:40 - Jaroslav Kutheil a Petr Adámek

Starověká filosofie rozeznává čtyři živly: oheň, vzduch, vodu a zemi. Skunk Anansie přijeli do Prahy oslavit své 25. narozeniny a znovu potvrdili, že tohle pojetí má jeden zásadní nedostatek.
Skin je novodobý živel! Jedna z nejcharismatičtějších zpěvaček současnosti za pár dní oslaví 52. narozeniny, na stagi je ovšem nezkrotná stejně jako v začátcích kapely. Doráží na své parťáky na pódiu včetně techniků, zuřivě gestikuluje, do mikrofonu divoce ječí i zoufale štká a stačí jí pouhé dva songy, aby se neohroženě vydala na špacír mezi lidi. A během večera to nebylo naposledy.

Skunk Anansie sázeli jeden hit za druhým, hrabali se zejména hluboko v minulosti, kdy produkovali nejlepší desky. Z celé kapely sálala pozitivní energie a obrovská radost ze společné existence na pódiu. Po konci show strávila mužská část sestavy několik desítek minut u merche, kde se vřele a přátelsky bavili s fanoušky, fotli a podepisovali.

Jako support vystoupili domácí The Atavists, kteří si po předskakování Muse připsali další cenný zářez do kapelního CVčka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení