VIDEO: John Wolfhooker se v novém singlu zvedají ze dna

Vydáno: 22.06.2019 12:39 - Jakub Poštolka

John Wolfhooker vypouští do světa údernou novinku "Break Me Down". Ačkoliv dle názvu by se mohlo zdát, že skladba chce posluchače dostat k zemi, opak je pravdou.
“Když se ocitneme na úplném dně, teprve doopravdy objevujeme sami sebe a čeho všeho jsme schopni,” dodává k počinu frontman Martin Čupka, který do textu singlu otiskl poslední rok svého života.

Nahrávka vznikala čistě pod vedením kapely bez vnějších produkčních zásahů, ostatně jak už to u John Wolfhooker bývá zvykem. “Během songwritingu a produkce jsme se snažili sami sebe posunout za naše dosavadní hranice, zvláště co se použitých zvuků týče,” doplňuje bubeník Adrian Janeček. 

Ten kromě prvotního námětu k písni také sestříhal a zeditoval celý videoklip. Kamery se ujala Alexandra Hrašková, která společně s Adrianem tvoří kreativní duo FEROproduction, se kterým kapela velmi ráda opakovaně spolupracuje.

Finální mix a mastering pak byl zhotoven kytaristou kapely Ronaldem Janečkem. "Break Me Down" je prvním singlem z nadcházejícího alba 313, které bude pro John Wolfhooker třetím v pořadí. “Fanoušci se mohou tradičně těšit na žánrovou rozmanitost, i když jsme tentokrát vlastně sami překvapeni, jak moc jsme v některých skladbách přitvrdili,” říká o nové placce basák Filip Vlček.

Přesné datum vydání počinu 313 ale kapela zatím zveřejňovat nechce. 


John Wolfhooker - Break Me Down (Official Video)




 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení