VIDEO: Potýkali se Bad Omens se syndromem vyhoření?

Vydáno: 21.06.2019 07:02 - Anna Štěpánková

Po úspěšných singlech “Careful What You Wish For” a “The Hell I Overcame” se Bad Omens na půl roku odmlčeli. Nyní ale přicházejí s novým kusem "Burning Out" a slibují plnohodnotnou studiovou desku.

Nyní se nabízí otázka, zda si Bad Omens skutečně prošli syndromem vyhoření, neboť o nahrávání nového alba se na sociálních sítích ani náznakem nezmínili. Tajnůstkaření už je ale konec.

Spolu se zhudebněnou zpovědí  “Burning Out” totiž oznámili, že zkraje srpna vydají desku Finding God Before God Finds Me. A snad je fanoušci tentokrát z vykrádání Bring Me The Horizon osočovat nebudou. 


Album vyjde prostřednictvím Sumerian Records už 2.srpna. A možná z něj chlapci zahrají už zanedlouho na festivalu Rock for People, kde se představí 5. července. 


Festival Rock for People se uskuteční ve dnech 4.- 6. července na letišti v Hradci Králové. Letošní line-up zahrnuje mimo jiné Bring Me the Horizon, In Flames, Kodaline, Our Last Night, Franz Ferdinand, You Me At Six nebo Infected Rain. Předprodej vstupenek probíhá v síti GoOut

 

Rock for People CZ/SK

 

Bad Omens - Burning Out (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení