VIDEO: Sum 41 s třetím singlem zpomalili. A stojí to za to!

Vydáno: 02.07.2019 15:40 - Mates Krč a Anna Štěpánková

Kanadská punk rocková banda Sum 41 pokračuje v cestě za vydáním sedmého alba, které ponese název Order In Decline. Venku je zatím úspěšný první singl "Out For Blood", dvojka "A Death In The Family" a nejnovější "Never There".
Sum 41 úplně jinak, než je (většinou) známe. Deryck za klavírem, kytar méně a melodie tak neuvěřitelně chytlavá, že si z ní cvrnknete do kalhot. Žádné zbytečné kravinky, prostě pořádná porce kvalitní muziky od srdíčka. Checkni to! Stejně jako celou desku Order In Decline, jež vyjde už 19. července u Hopeless Records.

Pár dní zpátky jsme navíc měli Sum 41 u nás. Pořadatelé Rock For People je totiž pozvali do Česka. 18. června proběhla v pražském A-Parku Ledárny Braník divoká show a zároveň také pořádná příprava před samotnou akcí RfP.

Order In Decline tracklist:
1. Turning Away
2. Out For Blood
3. The New Sensation
4. A Death In The Family
5. Heads Will Roll
6. 45 (A Matter Of Time)
7. Never There
8. Eat You Alive
9. The People Vs...
10. Catching Fire


Sum 41 patří naše červencové číslo. Najdete v něm rozhovor s Deryckem, spoustu zajímavostí o kapele, plakát a recenzi nového alba. Časák je k sehnání v kamenných krámech (ten nejbližší si můžete jednoduše vyhledat tady) anebo v našem eshopu.

Sum 41 F!


Sum 41 - Never There (Official Music Video)

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení