Godsmack v Praze zahřejí pódium domácí the.switch

Vydáno: 21.05.2019 12:20 - Tisková zpráva

Americké rockery Godsmack podpoří při české premiéře v Lucerně domácí stálice the.switch. Ti spoluvytváří domácí rockovou scénu od roku 1996, tedy jen o rok méně, než Godsmack tu zámořskou.
"Vznikli jsme krátce před přelomem tisíciletí. Celá ta US nu-metal vlna v čele s Korn, Limp Bizkit , ale i Godsmack, Disturbed, Sevendust atd. nás spláchla jak tsunami. Byl to zejména nový sound, který do té doby v metalových žánrech neměl obdoby. Na hudbu the.switch to mělo okamžitý dopad," vysvětluje kytarista Michal Novák.

Ostatně americké hudební scéně kapela přičuchla i během nahrávání posledního eponymního alba před třemi lety v prestižním Robert Lang Studios v Seattlu. "Zpráva, že si nás Godsmack vybrali jako předkapelu, v nás vyvolala pocity nostalgie, respektu a pokory k jedněm ze zásadních titánů celé té éry. Éry, která pro mnoho z nás trvá už bezmála 20 let. Bude pro každého z nás dalším z životních zážitků sdílet s hrdiny našeho dospívání jedno podium!" dodává Michal.

Koncert Godsmack v čele se zpěvákem a kytaristou Sullym Ernou se uskuteční o den dříve, než bylo původně plánováno, tedy 10. června 2019. Pořadatelé se po dohodě s umělcem rozhodli přesunout koncert z 11. června a vyjít tak vstříc žádostem fanoušků tvrdších žánrů, kteří se ve stejném čase chystají na koncert Slipknot.

Předprodej vstupenek v ceně 900 Kč probíhá v sítích Ticketmaster a Ticketportal.


THE.SWITCH - Tvář



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení