VIDEO: Bestie se chystají lovit. Slipknot straší novými maskami a klipem!

Vydáno: 16.05.2019 20:36 - Mates Krč

Pět let od vydání "Point Five" trvalo šílené devítce, než opět zmobilizovala své síly. Teď ale přišel ten pravý čas na návrat! Dámy a pánové, Slipknot jsou zpět - a navíc ve velkém stylu. První singl z placky We Are Not Your Kind má pořádný koule!
Bylo jasné, že se něco bude dít. Vždyť 17. května mají Slipknot odehrát první koncert po hodně dlouhé době, a to v show Jimmyho Kimmela. Na to, že se blíží něco velkého, upozorňovalo také několik psycho videí, které kapela postupně vypouštěla. Teď to ale přišlo! Venku je singl "Unsainted" - a je to opět flák, jenž se rozhodně neztratí! Corey je ve skvělé formě, zvládá pořádně řvát, vypíchnul ale i parádní melodický refrén. Brilantní riffy zase do kapely jako obvykle přinesl Jim Root a nějakej ten knohlík si zmáčkne i Sid.

Videoklip má ale ještě jedno zásadní sdělení. Detailně představuje nové masky všech členů. Taylor se vrací k jednoduchosti a jeho nový ksichtík vypadá podobně jako ten při All Hope Is Gone, Clown se vyřádil jak ho známe, s netradiční novinkou přišel i Sid - jeho nový zjev reprezentuje spíše převlek, než klasická maska. S velkou obměnou přišli také dva hudebníci, kteří nahradili zesnulého Paula nebo již uzdraveného Joeyho. Méně originální pak byli Jim a Craig. No a Mick? Nepoznáte ho, fakt ne!

Novinka vyřešila ještě jednu zásadní otázku. Co Chris Fehn, který se od svých škopků poroučel kvůli financím mimo kapelu? Má náhradu, ta se představila společně s ostatními i v "Unsainted". Maska je dost krutá, další detaily ale zatím nevíme. 

Pecka "All Out Life", jež vyšla vloni na Halloween, se na desce neobjeví. Byl to prostě takový dáreček. Všech 14 skladeb z šesté studiovky bude k poslechu 9. srpna. My se nemůžeme dočkat! Stejně jako koncertu v O2 aréně - ten bude již 11. června!

Tracklist:
1. INSERT COIN
2. UNSAINTED
3. BIRTH OF THE CRUEL
4. DEATH BECAUSE OF DEATH
5. NERO FORTE
6. CRITICAL DARLING
7. LIAR’S FUNERAL
8. RED FLAG
9. WHAT’S NEXT
10. SPIDERS
11. ORPHAN
12. MY PAIN
13. NOT LONG FOR THIS WORLD
14. SOLWAY FIRTH


Čtěte prosincový Fakker, kde najdete pětistránkový matroš "Slipknot: zlo se probouzí", v němž sledujeme celou story kolem nejočekávanější desky roku 2019 pořádně do hloubky. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!


Slipknot - Unsainted [OFFICIAL VIDEO]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení