SOUTĚŽ: S Fakkerem na Defest. Hledáme poslední kapelu do line-upu

Vydáno: 01.05.2019 16:30 - Petr Adámek

Oslava Deftones, festival Defest, se blíží. Už 1. června se na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí předvedou the.switch, Unaffected Evolution, Severals, Marina, Head2Down, Nonsense a Overhype. V line-upu zbývá místo pro jednu poslední kapelu. Bude to ta vaše?
PODMÍNKY: Pošlete nám nahrávku vlastního coveru Deftones. Nahrávky posílejte jako audio nebo video ze zkušebny na email fakker@fakker.cz. Do předmětu emailu uvěďte "Defest". Soutěž probíhá od 1. 5. do 10. 5. Vítěze ohlásíme 13. 5. Kapela zahraje regulérní 40minutový set s coverem Deftones.

Defest je malý festival, kde každá kapela musí do svého setu zařadit minimálně 1-2 covery od Deftones. Na akci si v minulých letech zahrála špička domácí klubové scény, např. the.switch, Shogun Tokugawa, Momma Knows Best, The Truth Is Out There, Killerpanda, Ion At An, Birds & Wolves, Donnie Darko, Rattle Bucket, The Pooh, Bahrainn, The Night Draws The End, Fall From Everest, City Lights, Anime Torment, No Chance to Recovery, Them Darned Teenagers ad.


Ještě předtím, než to na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí vypukne, jsme se zeptali všech zúčastněných partiček a taky pořadatelů akce, co pro ně Deftones znamenají. Čtěte v aktuálním, květnovém čísle Fakkera.

Defest F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení