VIDEO: Rammstein v novém klipu nakojili rádio

Vydáno: 26.04.2019 11:40 - Milan Říský

Druhý kousek z chystané novinky Rammstein je na světě. Kapela tentokrát vsadila na komornější černobílou retro návštěvu rádia v Berlíně.
V klipu "Radio" nedošlo na vizuální orgie jako u singlu "Deutschland", kde nám všem spadla brada z výpravy, která působila jak z áčkového blockbusteru. Přesto ale nečekejte nudnou nakrucovačku ve stylizovaných fracích - dojde na obnažená ňadra, pochodující vojáky i protesty v ulicích. Další lekce historie? Tentokrát patrně alegorie na občany východního Německa, kteří poslouchali hudbu ze Západu.

Premiéru klipu mimo internet přichystali také stylovou. Video promítali den předtím na fasádu jednoho z domů v Berlíně a fanoušci si měli přinést vlastní rádia - píseň poprvé zazněla právě na rádiových stanicích.


Stejnojmenná novinka vychází 17. května, německá kapela nedávno zveřejnila kompletní tracklist i obal desky. Do České republiky zavítá německá úderka 16. a 17. července.

Už v pondělí 29. dubna dostane jeden zástupce naší redakce možnost celou novinku slyšet. Pořádnou nálož informací čekejte v dalším čísle!

 



Rammstein - Radio (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení