S FAKKEREM NA FAJTFEST (1.): Fall From Everest - Pošuci, kterým je pódium malé

Vydáno: 10.04.2019 09:45 - Petr Adámek

Parta čtyř pošuků z Prahy, co vzala post-hardcore za flígr a nasypala do něj prvky elektronické hudby, emíčka a djentu - tak sami sebe popisují Fall From Everest. Jestli po nejvyšší hoře světa okusí i vrcholek Fajtova kopce, rozhodnete vy.
Čtyřčlenná kapela funguje pátým rokem, na svědomí má jedno EP, několik vyvoněných singlů a support jménům jako Our Hollow, Our Home nebo Secrets. "Milujeme živý vystupování, do každý show jdeme naplno, syrově a zběsile. Pódium i hlediště jsou naše hřiště a do týhle hry rádi zveme i naše diváky," tvrdí kapela.

A co vůbec na Fajtfestu? "Máme zálusk na to velký pódium na vrcholku Fajtova kopce! Asi jako každá kapela z naší scény bychom rádi vystoupili na Fajtfestu a zapsali se tak po boku zvučných domácích i zahraničních jmen do historie fesitvalu, kterej tak skvěle spojuje lidi," tvrdí kytarista kapely Jirka Popelka.


FajtFest sleva promo


Fall From Everest (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. Fall From Everest obsadili s 91,4 body 1. místo.


Fall From Everest - Set Sail (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení