VIDEO: Novinky u Obey The Brave - venku je nový singl bez dvou členů

Vydáno: 08.04.2019 12:10 - Dominik Šidlo

Obey The Brave v průběhu dubna očekáváme v našich končinách. Oproti posledním návštěvám ale přijedou s novým singlem a zřejmě s obměněnou sestavou.
Poslední dva koncerty v Česku (Fajtfest 2017 a support Stray From The Path v témže roce) se pro Obey The Brave točily kolem aktuální placky Mad Season. Od té doby se pánové spíš drželi stranou, teď je ale venku nový materiál v podobě ostrého singlu "No Apologies". Ten je poněkud melodičtější, než v jakém duchu se nese zmíněná placka. Zatím je ale jedináčkem, album je v nedohlednu.

Song ale není jedinou novinkou z tábora OTB. Mimo klipu o přepadení, který k příležitosti vzniknul, to navíc vypadá, že se kapela rozloučila s kytaristou Johnem Campbellem a basákem Corym Wilsonem. Ti se totiž ve zmíněném klipu neobjevují a ani na současných fotkách skupiny je nenajdeme. Oficiálního vyjádření se nám ale prozatím nedostalo.

Uvidíme, v jaké sestavě se Obey The Brave představí 18. dubna v pražském klubu Futurum na společném koncertě s Emmure, Rise of The Northstar, Alpha Wolf a Fit For a King. Zatím si vychutnáme "No Apologies".


Obey The Brave "No Apologies"

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení