S FAKKEREM NA FAJTFEST (8.): Secrets of Separation - Atak pozemské chobotnice

Vydáno: 03.04.2019 18:10 - Petr Adámek

Melodic metalcorová banda Secrets of Separation pochází z Valašského Meziříčí. Na scéně se aktivně pohybuje pátým rokem a na kontě má debut Suffering in Absurdity. A ráda by si zahrála na FajtFestu...
Kapela má čerstvě po vydání EP Protectors, venku dva klipy a nový merch. Kromě toho momentálně jedou napříč Českou a Slovenskou republikou s pražskými Anthems v rámci New Horizons Tour 2019.

A proč chtějí hrát na letošním FajtFestu? "Protože považujeme za skvělou příležitost zahrát si po boku kapel světového formátu na kvalitně zorganizovaném festivalu ve velice zajímavém prostředí, kterým Fajtův kopec bezesporu je. Někteří z nás byli sami svědky úžasné rodinné atmosféry a krásných okamžiků s návštěvníky a novými přáteli na předchozím ročníku."

FajtFest sleva promo


Secrets of Separations (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. Secrets of Separation obsadili s 82,9 body 8. místo.


Secrets of Separation - Psyché (OFFICIAL VIDEO) 4K


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení